מצרכים
6 קראוסונים
12 קוביות שוקולד
12 מרשמלו
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 220 מעלות, וממתינים כ 10 דקות עד שהטרייגר נדלק ומתחמם.
עושים חתך בקראוסונים, לאורך, כמו שחותכים לחמנייה.
שמים את החצאים בתוך הטרייגר, עם הצד הפרוס כלפי מטה, במשך דקה אחת. זהירות שלא לשרוף אותם.
מוציאים את הקרואסונים מהטרייגר ומרכיבים את הסמורס: בתוך כל קראוסון שמים 2 מרשמלו ו 2 קוביות שוקולד, וסוגרים את הקראוסון כמו סנדוויץ'.
מחזירים אותם לתוך הטרייגר ל 30-60 שניות, עד שהמרשמלו והשוקולד נמסים.
מוציאים ומגישים מיד.
בתיאבון!!!