מתכון למעשנה, פיצה במחבת יציקת ברזל

קושי:

2/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

30 דקות

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

תפוח

מצרכים

250 גרם בצק פיצה מוכן
1/2 כוס רוטב פיצה
זיתים שחורים פרוסים
בצל פרוס מטוגן או טרי
פטריות פרוסות
כפית אורגנו טרי קצוץ
כפית בזיליקום טרי קצוץ
2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת

הוראות הכנה

הוראות הכנה בטאבון של טרייגר .
מכניסים את הטאבון לטרייגר ומדליקים על חום של 230 מעלות. ומחכים שהחום יעלה.
מרדדים את הבצק על נייר אפייה, מורחים את הרוטב ושמים תוספות. שמים בטאבון ל 10-15 דקות עד שהפיצה מוכנה.

הוראות הכנה במחברת:
אם אין לכם טאבון, אז אפשר להכין את המתכון הזה בתוך מחבת יציקת ברזל או על שכבת נייר אפייה ישר על הרשת.
מדליקים את הטרייגר על חום של 230 מעלות וממתינים עד שהחום יעלה.
משמנים מחבת יציקת ברזל בשמן זית ושמים בו את הבצק. בעזרת האצבעות מועכים את הבצק ומסדרים אותו בשכבה אחידה במחבת. מורחים את הרוטב ומסדרים מעל את כל התוספות הרצויות. שמים את הפיצה בטרייגר ל 20-30 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום-זהוב והגבינה מבעבעת.

מוציאים, פורסים למשולשים ומגישים

בתיאבון!!!