מצרכים
4 צלעות טלה כפולות
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
בצל שאלוט אחד גדול - קצוץ
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס ציר עוף
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס ציר עוף
2 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
1 כף רוזמרין טרי קצוץ
2 כפיות חרדל דיז'ון
1 כפית רוטב ווסטרשייר
1 כף רוזמרין טרי קצוץ
2 כפיות חרדל דיז'ון
1 כפית רוטב ווסטרשייר
הוראות הכנה
מעסים את הצלעות בקצת שמן זית מכל הכיוונים, מתבלים במלח ופלפל ושמים בצד.
מדליקים את הטרייגר על חום של 230 מעלות, וממתינים כ 10 דקות עד שהחום עולה.
מטגנים את הבצל בסיר עם שמן זית כ 5 דקות. מוסיפים שום כתוש וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב לדקה נוספת.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומביאים להרתחה. מורידים לחום בינוני וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם.
בינתיים שמים מד טמפרטורה בבשר של זוג צלעות אחד בחלק הכי עבה. שמים את הצלעות בטרייגר.
צולים את הצלעות כ 4 דקות, הופכים וממשיכים לצלות עד לחום פנימי של 56 מעלות.
מגישים את הצלעות בצלחת הגשה עם הרוטב בקערה קטנה.
בתיאבון!!!