מצרכים
1 כוס אספרסו חזק
1/2 כוס מלח גס
2.5 כפות מלח כבישה
1/4 כוס דבשה (מולסה)
1.5 ק"ג חזה ברווז
הוראות הכנה
מערבבים בסיר בינוני 5 כוסות מים עם כוס אספרסו חזק, מלח גס, סוכר חום ומלח כבישה עד שהמלח והסוכר נמסים. מוסיפים את הדבשה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הקרח ומערבבים שוב.
מוסיפים חזה ברווז, ומעליו שמים צלחת כמשקולת. מכסים ושמים במקרר לפחות 6 שעות.
מוציאים מהמקרר, מסננים את המים. שוטפים את החזה, ומייבשים במגבת נייר.
כשמוכנים, מדליקים את הטרייגר על חום של 75 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהטרייגר מתחמם. אפשר להשתמש בפונקציית סופר-סמוק.
שמים את חזה הברווז בטרייגר, ומעשנים שעתיים.
מוציאים את החזה מהטרייגר, מצננים עד לטמפרטורת החדר.
שמים את החזה בשקית אטומה, ושמים במקרר עד לשימוש.
כשרוצים לאכול את הבייקון- מוציאים מהשקית, פורסים לפרוסות דקות, ומטגנים (ללא שמן) בדיוק כמו שמטגנים בייקון.
בתיאבון!!