מתכון למעשנת בשר, המבורגר, מהמקפיא לצלחת

קושי:

1/5

זמן הכנה:

1 דקה

זמן בישול במעשנה:

60 דקות

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

4 המבורגר
4 לחמניות
חסה שטופה
עגבנייה – לפרוס דק
בצל פרוס דק
רוטב שאוהבים

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 75 מעלות. מוציאים את ההמבורגר מהפריזר ושמים אותו בטרייגר עד שההמבורגר מפשיר.

מפה יש 2 אפשרויות:

אפשרות א: משאירים את ההמבורגר בטרייגר. מעלים את החום של הטרייגר ל 105. ההמבורגר מוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 60 מעלות

אפשרות ב: מוצאים את ההמבורגר מהטרייגר. מעלים את החום ל 200 מעלות וממתינים עד שהחום של הטרייגר עולה והרשתות מתחממות (כ 10 דקות). מחזירים את ההמבורגר לטרייגר. לאחר דקה הופכים את ההמבורגר. ההמבורגר יהיה מוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 60 מעלות

מרכיבים את ההמבורגר עם הלחמניות והירקות ומגישים.

בתיאבון!!