מצרכים
4 המבורגר
4 לחמניות
4 לחמניות
חסה שטופה
עגבנייה – לפרוס דק
עגבנייה – לפרוס דק
בצל פרוס דק
רוטב שאוהבים
רוטב שאוהבים
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 75 מעלות. מוציאים את ההמבורגר מהפריזר ושמים אותו בטרייגר עד שההמבורגר מפשיר.
מפה יש 2 אפשרויות:
אפשרות א: משאירים את ההמבורגר בטרייגר. מעלים את החום של הטרייגר ל 105. ההמבורגר מוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 60 מעלות
אפשרות ב: מוצאים את ההמבורגר מהטרייגר. מעלים את החום ל 200 מעלות וממתינים עד שהחום של הטרייגר עולה והרשתות מתחממות (כ 10 דקות). מחזירים את ההמבורגר לטרייגר. לאחר דקה הופכים את ההמבורגר. ההמבורגר יהיה מוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 60 מעלות
מרכיבים את ההמבורגר עם הלחמניות והירקות ומגישים.
בתיאבון!!