מתכון למעשנת בשר, נקניקיות, מהמקפיא לצלחת

קושי:

1/5

זמן הכנה:

1 דקה

זמן בישול במעשנה:

40 דקות

מס מנות:

2 מנות

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

נקניקיות ביירן מון בלאן - בקר עוף וגאודה טבעונית
נקניקיות ביירן לנדייגר - נקניקיות עגל אווז
או כל סוג נקניקיה אחרת שאוהבים

הוראות הכנה

אם מתחילים ממצב קפוא: מדליקים את הטרייגר על חום של 85 מעלות, וממתינים כ 10 דקות עד שהטרייגר נדלק ומתחמם.
שמים את הנקניקיות בתוך הטרייגר. לאחר 15-20 דקות מוציאים אותם, מעלים את החום של הטרייגר ל 180 מעלות. ממתינים כ 5-10 דקות עד שהחום עולה.
חורצים אלכסונים בנקניקיות ומחזירים אותם לטרייגר עד לחום פנימי של 68 מעלות.

אם מתחילים ממצב מופשר: מדליקים את הטרייגר על חום של 85 מעלות, וממתינים כ 10 דקות עד שהטרייגר נדלק ומתחמם.
בינתים חורצים אלכסונים בנקניקיות.
שמים את הנקניקיות בתוך הטרייגר. לאחר 15-20 מוציאים אותם.
מעלים את החום של הטרייגר ל 180 מעלות. ממתינים כ 5-10 דקות עד שהחום עולה, ומחזירים אותם לטרייגר עד לחום פנימי של 68 מעלות.

בתיאבון!!!