מתכון למעשנת בשר, הפיקניה של סיני פסטרנק

קושי:

1/5

זמן הכנה:

1 דקה

זמן בישול במעשנה:

3 שעות

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

פיקניה
מלח
פלפל

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

מדליקים את הטרייגר על חום של 110 מעלות, וממתינים כ 10 דקות עד שהחום עולה.
מוציאים פיקניה מהמקפיא
שמים בטרייגר בערך 3 שעות עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 58 מעלות.
אם רוצים- אפשר לצרוב את השומן בעזרת מבער, או על מחבת.
פורסים דק ומפזרים מלח פלפל

בתיאבון!!!