מצרכים
נתח פילה - 2 ק"ג
כף אספרסו טחון
כף סוכר חום
1.5 כפית כוסברה קצוצה או יבשה
כף אספרסו טחון
כף סוכר חום
1.5 כפית כוסברה קצוצה או יבשה
1/4 כפית פלפל קאיין
1/2 כפית אבקת שום
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית אבקת שום
מלח ופלפל לפי הטעם
כפית גרידת לימון
כפית עירית קצוצה
2 כפות שמן זית
כפית עירית קצוצה
2 כפות שמן זית
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 220 מעלות.
מכינים את הפילה: מושכים את הגיד שרץ לכל האורך של הנתח (אם לא הוציאו אותו אצל האיטליז), וחותכים. מסירים את קרום ה"סילברסקין".
כדי לשמור על בישול אחיד קושרים עם חוט קצבים.
מערבבים את כל התבלינים בקערה.
מורחים שמן זית על הבשר, ומתבלים בנדיבות.
שמים את הנתח בתוך הטרייגר עד לחום פנימי של 54 מעלות.
מסירים מהאש ומכסים בנייר כסף. החום הפנימי ימשיך לטפס עד ל 57 מעלות.
חותכים ומסירים את החוט, פורסים ומגישים.
בתיאבון!!