מצרכים
4 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
2 כפות רוטב ווסטרשייר
4 שיני שום כתושות
2 כפות רוטב ווסטרשייר
4 חתיכות של חזה עוף
4 פולקע
תערובת תבלינים ססקצ'ואן מושחר
4 פולקע
תערובת תבלינים ססקצ'ואן מושחר
3/4 כוס ריבת משמש
1 כוס רוטב ברביקיו
1 כוס רוטב ברביקיו חריף
1 כוס רוטב ברביקיו
1 כוס רוטב ברביקיו חריף
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 230 מעלות וממתינים 10-15 דקות עד שהחום עולה.
מערבבים בקערה: שמן, שום ורוטב ווסטרשייר. מוסיפים את העוף ומערבבים עד שכל העוף מצופה בנוזלים.
מפזרים מעל לעוף, מכל הכיוונים, תערובת תבלינים ססקצ'ואן לפי הטעם.
בקערה נפרדת שמים ריבת משמש. מוסיפית מעט מים רותחים ומערבבים כדי לקבל ריבה פחות סמיכה. מוסיפים לקערה רוטב ברביקיו ורוטב ברביקיו חריף, ומערבבים.
מחדירים מד חום לאחת החתיכות (זהירות שלא לגעת בעצם) ושמים את העוף בטרייגר.
העוף יהיה מוכן כאשר יגיע לטמפרטורה של 72 מעלות בחזה, ו 80 מעלות בפולקע – בערך 20-30 דקות..
כ 5 דקות לפני סוף הבישול מורחים על העוף את תערובת הריבה ורוטב ברביקיו.
בתיאבון!!