מצרכים
בגט
1/2 כוס חמאה רכה
1/2 כוס מיונז
1/2 כוס חמאה רכה
1/2 כוס מיונז
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
6 שיני שום כתושות
מלח
6 שיני שום כתושות
מלח
אבקת צ'ילי
1 כוס מוצרלה מגורדת
1/2 כוס פרמזן מגורד
1 כוס מוצרלה מגורדת
1/2 כוס פרמזן מגורד
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 190 מעלות, וממתינים 15 דקות עד שהטרייגר יתחמם.
חותכים את הבגט לאורכו
מערבבים בקערה את החמאה עם מיונז, פטרוזיליה, שום כתוש, מלח ואבקת צ'ילי.
מורחים את הבגט בתערובת החמאה המתובלת, ומוסיפים שכבות נדיבות של גבינות מוצרלה ופרמזן.
שמים את הבגט בטרייגר כ 15-25 דקות עד למידת העשייה הרצויה.
מוציאים ומגישים.
בתיאבון!!