מצרכים
1 פילה סלמון ללא העצמות
1 כף תערובת תבלינים ססקצ'ואן מושחר
1 כף סומק
1 כף תערובת תבלינים ססקצ'ואן מושחר
1 כף סומק
1/4 כוס שמן זית
2 כפות שום כתוש
2 כפות שום כתוש
1/2 כף פטרוזיליה קצוצה
פרוסות לימון להגשה
פרוסות לימון להגשה
הוראות הכנה
מדליקים מראש את הטרייגר על חום של 220 מעלות וממתינים כ 10 דקות עד שהחום בטרייגר עולה.
מסדרים את הסלמון על חתיכת נייר קצבים, כאשר הצד של העור כלפי מטה.
בקערה קטנה מערבבים את הססקצ'ואן המושחר עם הסומק. מפזרים את התבלינים על הדג בנדיבות.
באותה הקערה מערבבים שמן זית עם שום בתוש ופטרוזיליה.
בעזרת מברשת מורחים חלק מהשמן על הדג (שומרים את שארית השמן).
מכניסים את הדג לטרייגר ונועצים מד חום בחלק העבה ביותר של הפילה.
מבשלים את הסלמון עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 62 מעלות.
מוציאים את הסלמון ומורחים עליו את שארית השמן.
מגישים עם פרוסות לימון.
בתיאבון!!