מתכון למעשנת בשר, חזה אווז

קושי:

2/5

זמן הכנה:

10 דקות

זמן בישול במעשנה:

60 דקות

מס מנות:

4-6 מנות

שבבי עץ לעישון:

דובדבן

מצרכים

4 נתחים של חזה אווז
תערובת תבלינים של טרייגר

הוראות הכנה

בעזרת סכין חדה יוצרים חתכים אלכסוניים שטחיים בעומק כחצי ס”מ ויוצרים צורות של מעוינים על הצד השומני של חזה האווז. מכוונים את הטרייגר לחום של 105 מעלות, ושמים את חזה האווז בתוך הטרייגר, כאשר הצד השומני כלפי מעלה, עד לחום פנימי של 57 מעלות.
מוציאים את הנתחים וצורבים את השומן עם ברנר.

בתיאבון!!