מצרכים
20 עגבניות תמר שלמות
20 גבעולי אספרגוס
1/2 כוס שמן אבוקדו
מלח ופלפל לפי הטעם
20 גבעולי אספרגוס
1/2 כוס שמן אבוקדו
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי באגט חתוך לקוביות
3/4 כוס חמאה מומסת
כפית מלח שום
4 כוסות עלי ארוגולה
3/4 כוס חמאה מומסת
כפית מלח שום
4 כוסות עלי ארוגולה
2 כפות שמן כמהין
3 כדורי גבינת בוראטה
4 כפות רוטב בלסמי מצומצם
3 כדורי גבינת בוראטה
4 כפות רוטב בלסמי מצומצם
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות וממתינים 10-15 דקות עד שהטרייגר יגיע לחום הרצוי.
טובלים את העגבניות והאספרגוס בשמן אבוקדו, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים עליהם מלח. מכניסים לטרייגר ל 20-25 דקות.
מערברבים בקערה עמוקה עם החמאה המומסת עם מלח שום. מוסיפים את קוביות הבאגט ומערבבים עד שהקוביות מצופות מכל הכיוונים. מסדרים אותם בתבנית מרופדת עם נייר אפייה, ומוסיפים לטרייגר הדלוק ל 20-25 דקות, עד שהופכים לקרוטונים עם צבע זהוב-חום.
מסדרים את עלי הארוגולה בשכבה אחידה על צלחת הגשה, ומפזרים מעליה שמן כמהין.
מסדרים עליהם את העגבניות והאספרגוס וכדורי הגבינה.
מעליהם מפזרים את הקרוטונים, ומזליפים רוטב בלסמי מצומצם.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
בתיאבון!