מתכון למעשנה, דג על האש – המתכון הבסיסי

קושי:

1/5

זמן הכנה:

5 דקות

זמן בישול במעשנה:

15 דקות

מס מנות:

2 מנות

שבבי עץ לעישון:

מסקיט

מצרכים

פילה דג (כמו- הליבוט, בקלה או לברק)
תערובת תבלינים של טרייגר
2 לימונים שלמים

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 160 מעלות. ממתינים כ 10 דקות עד שהחום של הטרייגר עולה.
מנקים את הפילה, מסדרים אותו על שכבר של נייר קצבים עם העור כלפי מטה, ומתבלים עם תערבות תבלינים.
חוצים את הלימונים.
שמים את הדג בטרייגר יחד עם הנייר, ומוסיפים את הלימונים עם הצד החתוך כלפי מטה ישירות על הרשת.
מבשלים עד שהחום הפנימי של הדג בחלק הכי עבה מגיע ל 62 מעלות לפחות.
מוציאים את הדג, מניחים על צלחת הגשה עם הלימונים, ומגישים.

בתיאבון!!!