מתכון לפירות בגריל

קושי

1

זמן הכנה

10 דקות

בישול במעשנה

5 דקות

מס מנות

6 מנות

שבבי עץ לעישון

תפוח

מצרכים

3 אפרסקים חצויים
3 משמשים חצויים
2 נקטרינות חצויות

3/4 כוס חומץ בלסמי
4.5 כפות דבש
1.5 כפות גרידת תפוז

מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
להגשה: אוכמניות ופטל

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 200 מעלות.
צורבים את הפירות החצויים כ 3-4 דקות מכל צד.
בינתיים בסיר קטן מרתיחים חומץ בלסמי עם גרידת תפוז ו 3 כפות דבש. לאחר הרתחה מנמיכים את החום ומצמצמים עד שמקבלים רוטב סמיך.
בינתיים מוזגים שמנת מתוקה לקערת מיסר, ומקציפים עם 1.5 כפות דבש, עד לקבלת קצפת רכה.
מסדרים את הפירות על צלחת הגשה, עם זילוף של רוטב בלסמי. מקשטים באוכמניות ופטל, והר של קצפת ליד.

בתיאבון!!

מוצרים קשורים