מצרכים
2 מנגו בשלים
1 כפית תערובת תיבול לעוף של טרייגר
1/2 ראש כרוב אדום קצוץ
1/2 ראש כרוב לבן קצוץ
1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה
1 כפית תערובת תיבול לעוף של טרייגר
1/2 ראש כרוב אדום קצוץ
1/2 ראש כרוב לבן קצוץ
1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב דגים
3 כפות מיץ לימון ליים
1 כף סוכר
גרידה מלימון אחד
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב דגים
3 כפות מיץ לימון ליים
1 כף סוכר
גרידה מלימון אחד
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות, וממתינים 10-15 דקות עד שהחום יעלה.
מקלפים את המנגו, חוצים, מוציאים את הגרעין. מפזרים על המנגו תערובת תיבול לעוף של טרייגר.
שמים את המנגו בטרייגר, וצולים 5 דקות על כל צד.
מוציאים את המנגו וחותכים לצורת מקלות.
שמים את המנגו בקערה עם הכרוב והכוסברה ומערבבים. מעבירים לקערת הגשה.
מכינים את הרוטב: מערבבים את כל החומרים בצנצנת. מנערים את הצנצנת ומוזגים מעל לסלט. מערבבים מעט ומגישים.
בתיאבון!!