מתכון למעשנה, קולסלאו מנגו בגריל

קושי:

1/5

זמן הכנה:

10 דקות

זמן בישול במעשנה:

10 דקות

מס מנות:

6 מנות

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

2 מנגו בשלים
1 כפית תערובת תיבול לעוף של טרייגר
1/2 ראש כרוב אדום קצוץ
1/2 ראש כרוב לבן קצוץ
1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב דגים
3 כפות מיץ לימון ליים
1 כף סוכר
גרידה מלימון אחד

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות, וממתינים 10-15 דקות עד שהחום יעלה.
מקלפים את המנגו, חוצים, מוציאים את הגרעין. מפזרים על המנגו תערובת תיבול לעוף של טרייגר.
שמים את המנגו בטרייגר, וצולים 5 דקות על כל צד.
מוציאים את המנגו וחותכים לצורת מקלות.
שמים את המנגו בקערה עם הכרוב והכוסברה ומערבבים. מעבירים לקערת הגשה.
מכינים את הרוטב: מערבבים את כל החומרים בצנצנת. מנערים את הצנצנת ומוזגים מעל לסלט. מערבבים מעט ומגישים.

בתיאבון!!