מצרכים
4 כוסות קמח
¼ כוס שום גבישי
¼ כוס אבקת שום
4 כפות מלח גס
¼ כוס שום גבישי
¼ כוס אבקת שום
4 כפות מלח גס
כף פלפל שחור גרוס
2 כפות פלפל קאיין
½ כף אבקת חרדל
1 ליטר ריוויון
2 כפות פלפל קאיין
½ כף אבקת חרדל
1 ליטר ריוויון
בצלים גדולים
כף שמן קנולה
4 כפות גבינת פרמזן
לקישוט- כף פטרוזיליה קצוצה
כף שמן קנולה
4 כפות גבינת פרמזן
לקישוט- כף פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה
מדליקים מראש את הטרייגר על חום של 230 מעלות.
מקלפים את הבצל, אבל נזהרים שלא ליקטום החלק התחתון של השורש. מהחלק העליון חותכים את הבצל ל 8 חלקים, כאשר שוב נזהרים שלא לחתוך עד הסוף ולשמור את החלק התחתון שלם. פותחים את הבצל כמו פרח ומפרידים את השכבות בזהירות.
מערבבים כל החומרים היבשים בקערה. מוזגים את הריוויון בקערה נוספת. תובלים את הבצל בקערת החומרים היבשים, ואז בריוויון, ואז שוב בחומרים היבשים. מניחים את הבצל בתבנית מרופדת בנייר אפייה, וחוזרים על הפעולה עם עוד בצלים. מתיזים על הבצלים ספריי של שמן.
שמים את תבנית הבצלים בתוך הטרייגר כ 30 דקות. פותחים את מכסה הטרייגר, מפזרים על הבצלים את הפרמזן וסוגרים שוב את המכסה ל 2 דקות נוספות. מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.
בתיאבון!!