מצרכים
נתח של פיקנייה, בערך 1 ק"ג
מלח גס
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
חותכים את הפיקניה לסטייקים ברוחב 4 ס"מ. מקפלים אותם לצורה של C, כאשר השומן נמצא בהיקף, ומסדרים אותם אחד מעל לשני על שיפוד. מתבלים אותם במלח ופלפל, ומעשנים אחתם על 80 מעלות במשך כחצי שעה.
מוציאים אותם מהטרייגר ומעלים את החום ל 230 מעלות. מחזירים אותם לטרייגר לצריבה 2-3 דקות על כל צד, עד שהחום הפנימי מגיע ל 56 מעלות.
מוציאים, ממתינים 5 דקות ומגישים.
בתיאבון!!
*זמני העישון והבישול עלילים להשתנות, לפי גודל הנתח ומידת השיוש שלו