מצרכים
3 אבוקדו חצויים ללא הגרעין
1/2 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום כתושים
1 פלפל חריף, ללא הגרעינים, קצוץ דק
1/2 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום כתושים
1 פלפל חריף, ללא הגרעינים, קצוץ דק
כוסברה קצוצה
1 לימון ליים - סחוט
1 כף מלח גס
1 לימון ליים - סחוט
1 כף מלח גס
3 כפות שמן
1 פילה סלמון (בערך 750 גרם)
1 כף תערובת תבלינים של טרייגר
1 פילה סלמון (בערך 750 גרם)
1 כף תערובת תבלינים של טרייגר
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 75 מעלות. ממתינים כמה דקות עד שהחום עולה.
מניחים את האבוקדו על רשת הטרייגר, כאשר הצד הפרוס למטה, ומעשנים כ 10 דקות.
מעלים את החום של הטרייגר ל 230 מעלות, וממתינים כ 10 דקות עד שהחום עולה.
מנקים את פילה הסלמון ומסדרים אותו עם העור כלפני מטה על חתיכה של נייר קצבים.
מתבלים עם תערובת התבלינים.
מכניסים את הפילה עם הנייר לטרייגר, ומבשלים כ 20 דקות, עד לחום פנימי של 64 מעלות בחלק הכי עבה של הפילה.
בזמן שהסלמון מתבשל מכינים את הסלסה:
מקלפים את האבוקדו, חותכים לקוביות, ומערבבים בקערה יחד עם כל שאר המצרכים: בצל, שום, פלפל חריף, כוסברה, מיץ לימון, מלח ושמן זית.
מוציאים את הסלמון מהטרייגר, מסדרים על צלחת הגשה, מקשטים עם סלסה אבוקדו ומגישים.
בתיאבון!!