מצרכים
2 נתחי סטייק סינטה
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת בצל
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת בצל
1 כפית פפריקה
1 כפית צ'ילי
1 כפית סוכר חום
1 כפית צ'ילי
1 כפית סוכר חום
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות, וממתינים 15 דקות עד שהטרייגר יתחמם כראוי, וגם הרשתות יהיו חמות מאוד.
בינתיים מוציאים את הנתחים מהמקרר, ומייבשים אותם בנייר מגבת.
מערבבים את כל התבלינים בקערה, ומתבלים את הנתחים מכל הכיוונים.
כשהטרייגר חם מאוד שמים את הנתחים על הרשת.
צורבים את הנתחים כ 2-4 דקות מכל צד, עד שהחום הפנימי מגיע ל 58 מעלות למידת עשייה מדיום.
מוציאים את הסטייקים מהטרייגר ומניחים על קרש חיתוך. ממתינים כ 5 דקות לפני הגשה.
בתיאבון!!