מצרכים
לעוגיות:
1.5 כוסות (210 ג’) קמח
חצי כפית (2.5 ג’) אבקת אפיה
2 כפות אבקת סוכר (אם אין אפשר לשים סוכר רגיל)
1 ביצה טרופה (בינונית-M)
6 כפות (60 מ”ל) שמן קנולה
2-3 כפות מים
1.5 כוסות (210 ג’) קמח
חצי כפית (2.5 ג’) אבקת אפיה
2 כפות אבקת סוכר (אם אין אפשר לשים סוכר רגיל)
1 ביצה טרופה (בינונית-M)
6 כפות (60 מ”ל) שמן קנולה
2-3 כפות מים
לבשר:
300 גרם אונטריב מוכן
או שאריות בשר מכל סוג.
300 גרם אונטריב מוכן
או שאריות בשר מכל סוג.
הוראות הכנה
מערבבים היטב בקערה את הקמח עם אבקת האפיה. מוסיפים סוכר, ביצה, שמן ומים (בהדרגה ולפי הצורך) ומערבבים. לשים בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד (במידה שהבצק יבש ופירורי- הרטיבו את הידיים והמשיכו ללוש).
לשים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר כחצי שעה.
מחממים את הטרייגר ל180 מעלות.
מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק.
קורצים עיגולים בעזרת כוס רחבה. בעזרת כף מניחים כמות קטנה של אונטריב במרכז כל עיגול.
סוגרים כל עיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים (אחרת ייפתחו בזמן האפייה).
מניחים על תבנית שמרופדת בנייר אפיה ומכניסים לטרייגר למשך 18-20 דקות עד שהבצק מעט זהוב בשוליים.
מצננים בחוץ (העוגיות מתקשות ומקבלות פריכות לאחר צינון).
בתיאבון!!