מצרכים
1 ק"ג פרגיות חתוכות לקוביות
מלח גס
מלח גס
פלפל שחור גרוס
3/4 כוס רוטב ברביקיו
3/4 כוס רוטב ברביקיו
1/4 כוס דבש
שיפודים
שיפודים
הוראות הכנה
משרים את השיפודים במים כחצי שעה.
מדליקים מראש את הטרייגר על חום של 235 מעלות וממתינים כ 10 דקות עד שהחום בטרייגר עולה.
מתבלים את קוביות העוף במלח ופלפל לפי הטעם, ומשחילים אותם על השיפודים.
בקערה נפרדת מערבבים את רוטב הברביקיו עם הדבש.
שמים את השיפודים על רשת הטרייגר, סוגרים את הדלת וצולים כ 5 דקות.
פותחים את הדלת, הופכים את השיפודים ומורחים אותם ברוטב ברביקיו בעזרת מברשת.
לאחר 5 דקות נוספות פותחים שוב את הדלת, הופכים את השיפודים ומורחים את הצד השני ברוטב ברביקיו.
ממשיכים לצלות עד שהרוטב מתקרמל והחום הפנימי של העוף מגיע ל 80 מעלות.
מוציאים, מסדרים יפה על צלחת ומגישים.
בתיאבון!!