מתכון למעשנת בשר, קבבוני טלה מהמקפיא לצלחת

קושי:

1/5

זמן הכנה:

2 דקות

זמן בישול במעשנה:

25 דקות

מס מנות:

6 מנות

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

חבילה של קבבוני טלה

הוראות הכנה

מתכון מיוחד לעצלנים של סיני פסטרנק:

מוציאים את החבילה של הקבבונים מהמקפיא.
מדליקים את הטרייגר על חום של 85 מעלות, וממתינים כ 10 דקות עד שהטרייגר נדלק ומתחמם.
מוציאים את הקבבונים מהניילון ושמים אותם בתוך הטרייגר.
לאחר 15-20 דקות מעלים את החום של הטרייגר ל 150 מעלות.
ממשיכים לבשל עוד כ 20 דקות.
מוציאים ומגישים.

בתיאבון!!!