מצרכים
4 שוק טלה (החלק שנראה כמו פולקע)
תערובת תבלינים- טרייגר
תערובת תבלינים- טרייגר
1 כוס ציר בקר
1 כוס יין אדום
1 כוס יין אדום
4 גבעולים של רוזמרין או טימין טרי
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום עולה.
מתבלים את השוקיים בנדיבות בתערובת התבלינים של טרייגר.
מניחים את השוקיים על רשת הטרייגר וצולים כ 20 דקות על חום גבוה.
מעבירים את השוקיים לתבנית, מוזגים לתבנית את הציר והיין, מוסיפים את הטימין או הרוזמרין ומכסים היטב.
מנמיכים את הטרייגר ל 160 מעלות ושמים את התבנית בתוך הטרייגר.
מבשלים כ 3-4 שעות עד שהטמפרטורה הפנימית של הטלה מגיעה ל 82 מעלות.
מעבירים את הטלה והנוזלים לקערת הגשה, ומגישים.
בתיאבון!!!