מצרכים
4 חתיכות ירכי עוף
1/4 כוס חרדל
1/4 כוס מייפל
1/4 כוס חרדל
1/4 כוס מייפל
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות וויסקי
רוטב ברביקיו
רוטב ברביקיו
הוראות הכנה
מנקים ומייבשים את העוף. מערבבים בקערה את החרדל עם המייפל והוויסקי ומורחים על העוף בנדיבות. מתבלים במלח ופלפל.
שמים את העוף המתובל בכלי, מכסים, ושמים במקרר לשעה, או אפילו ללילה.
כשמוכנים להתחיל לבשל, מדליקים את הטרייגר על חום של 190 מעלות. ממתינים כ 10 דקות עד שהחום של הטרייגר עולה.
שמים את העוף על הרשת של הטרייגר ומבשלים כחצי שעה.
פותחים את המכסה כדי למרוח רוטב ברביקיו על העוף. ממשיכים לבשל עד שהחום הפנימי של העוף מגיע ל 78-80 מעלות.
מסירים מהטרייגר ומגישים.
בתיאבון!!!