מצרכים
1 כוס פירורי לחם
1 כוס נוזל קוקוס
1 בצל קטן קצוץ
1/2 כף מרווה
1 כוס נוזל קוקוס
1 בצל קטן קצוץ
1/2 כף מרווה
2 כפיות מלח
2 ביצים טרופות
1 ק"ג בשר טחון
100 גרם נקניק טחון
2 ביצים טרופות
1 ק"ג בשר טחון
100 גרם נקניק טחון
לזיגוג:
1 כוס רוטב ברביקיו
1/2 כוס מיץ תפוחים
1 כוס רוטב ברביקיו
1/2 כוס מיץ תפוחים
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 105 מעלות.
מערבבים את כל החומרים של הקציץ בקערה. מהדקים לצורה של כיכר לחם בתוך תבנית.
שמים את התבנית בטרייגר ואופים כשעתיים, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 70 מעלות.
בינתיים, בקערה נקייה, מערבבים רוטב ברביקיו עם מיץ תפוחים. מורחים את הזיגוג על הקציץ ב 20 דקות האחרונות של האפייה.
מוציאים מהטרייגר. ממתינים כ 10-15 דקות.
פורסים ומגישים.
בתיאבון!!