מתכון למעשנת בשר, פרגיות במשמש

קושי:

3/5

זמן הכנה:

30 דקות

זמן בישול במעשנה:

35 דקות

מס מנות:

6-8

שבבי עץ לעישון:

תערובת הבית

מצרכים

6 פרגיות
מלח ופלפל לפי הטעם
כוס ריבת משמש
3 כפות מרק עוף או ציר
2 כפות רוטב סויה
1/4 כפית צ'ילי גרוס
3 כפות מיץ לימון
1/2 כף גרידת לימון
1/4 כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה וקצוצה לקישוט

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 180 מעלות וממתינים 10-15 דקות עד שהחום יעלה.
מתבלים את הפרגיות במלח ופלפל ושמים בטרייגר ל 10-15 דקות עד שהם מתחילים להשחים.
בינתיים מערבבים את שאר המרכיבים בקערה (חוץ מהפטרוזיליה).
מוציאים את הפרגיות מהטרייגר, מעבירים למחבת מיציקת ברזל, ומוזגים מעליהם את הרוטב.
מכניסים את המחבת עם הפרגיות לטרייגר לעוד כ 20 דקות, עד שהפרגיות מבושלות והרוטב סמיך.
מוציאים מהטרייגר, מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.