מצרכים
עוף שלם
אננס שלם
תערובת תבלינים של טרייגר
הוראות הכנה
לוקחים אננס וחותכים ממנו פרוסה קטנה בבסיס כדי שיהיה קל להעמיד אותו, ועוד פרוסה בצד השני כדי שיהיה יפה. במרחק של 3 ס"מ מהתחתית חותכים חריץ מסביב לאננס, עד לליבה- לא להגיע לליבה. מסירים את הקליפה. חותכים סביב הליבה את הפרי ושומרים בצד. נשאר לנו עמוד של ליבה של אננס ובסיס שתפקידו לעזור לשמור על שיווי משקל בזמן הבישול. את חתיכות האננס אפשר להגיש טריות, או לעשן בנפרד, איך ששאתם אוהבים…
לוקחים עוף שלם ומתבלים אותו מבפנים ומבחוץ בתערובת תבלינים של טרייגר. מושיבים אותו על עמוד האננס. שמים את העוף שיושב על האננס בטרייגר על חום של 140 מעלות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 72 מעלות בחזה.
בתיאבון!!!