מתכון למעשנת בשר, צלי פריים ריב

קושי

2

זמן הכנה

24 שעות

בישול במעשנה

4 שעות

מס מנות

8-12

שבבי עץ לעישון

דובדבן

מצרכים

נתח אנטריקוט עם העצם
בערך 5-7 עצמות

תערובת תבלינים של טרייגר

הוראות הכנה

מורחים על הנתח תערובת תיבול של טרייגר בנדיבות מכל הכיוונים. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה, או 24 שעות.
מדליקים את הטרייגר על חום של 200 מעלות, וממתינים עד שהחום עולה. מסירים את הניילון ומכניסים את הבשר לטרייגר, כאשר הצד השומני כלפי מעלה. צולים את הבשר בטמפרטורה הגבוהה כ 30 דקות כדי לקבל שכבה קריספית חיצונית. לאחר 30 דקות מורידים את הטמפרטורה ל 160 מעלות וממשיכים לבשל כ 3-4 שעות עד לטמפרטורה פנימית רצוייה: 50 מעלות עבור רייר, 54-56 למדיום.
מוציאים את הבשר, מניחים על קרש חיתוך וממתינים 15 דקות. פורסים לרוחב הסיבים ומגישים.
בתיאבון!!

מוצרים קשורים