מצרכים
3 כפות חרדל דיג'ון
2 כפיות תימין קצוץ
2 כפיות רוזמרין קצוץ
2 כפות רוטב וורצ'סר
הוראות הכנה
מורידים חלק משכבת השומן עם סכין חדה- כדאי להשאיר עובי של כחצי ס"מ. קושרים את הנתח בעזרת חוט קצבים.
מרבבים בקערה קטנה חרדל דיג'ון, רוטב וורצ'סטר, שום, תימין ורוזמרין. מורחים את התערובת על הנתח בנדיבות ומוסיפים תבלינים שאוהבים לפי הטעם.
בינתיים מדליקים את הטרייגר על smoke ומשאירים את המכסה פתוח ל- 2 דקות עד שהאש נדלקת וסוגרים את המכסה. מכוונים את הטמפרטורה על 121 מעלות וממתינים 10-15 דקות כדי שהטמפרטורה תעלה.
מניחים את הנתח על רשת הטרייגר כאשר השומן בצידו העליון וסוגרים את המכסה. צולים את הנתח כ 3.5 עד 4 שעות. הבשר יהיה מוכן כאשר החום הפנימי יגיע ל 52-58 מעלות.
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך (עדיף קרש עם חריץ כדי לאגור את הנוזלים), ומכסים אותו חלקית עם נייר כסף. ממתינים כ 20 דקות ואז מסירים את חוט הקצבים. מסירים את העצמות בעזרת סכין חדה ופורסים את הבשר לרוחב הסיבים.
בתיאבון!!