מצרכים
שמן זית
פלפל שחור גרוס
2 כוסות תערובת תבלינים "ארב דה פרובאנס"
הוראות הכנה
תכננו את הזמן שלכם- כדאי להכין את המרינדה מראש, ולשים ללילה במקרר לתוצאות הכי טובות.
מזליפים שמן זית בנדיבות ומעסים איתו את הבשר מכל הכיוונים.
מעל לשמן הזית מורחים חרדל דיז'ון, מלח, פלפל וארב דה פרובאנס בנדיבות.
שמים בתבנית, מכסים, ונותנים לנתח לנוח לילה במקרר.
כשמוכנים להתחיל לבשל, מדליקים את הטרייגר על חום של 160 מעלות, ומחכים כ 15 דקות עד שהחום יעלה.
שמים את הנתח בתוך הטרייגר, עד שהחום הפנימי מגיע ל 48 מעלות (כשעתיים וחצי עד 3 שעות).
מוציאים את הנתח מהטרייגר, ומניחים על קרש חיתוך. מכסים חלקית על ידי נייר אלומיניום, ונותנים לו לנוח כחצי שעה עד שעה. החום הפנימי ימשיך לטפס לבד, כאשר טמפרטורת המטרה שלנו היא כ 54 מעלות לקבלת מדיום-רייר. (אם אתם רוצים מידת עשייה מדיום, אז תוציאו מהטרייגר בטמפרטורה פנימית של כ 52 מעלות).
מעמידים את הנתח, פורסים סטייקים בין העצמות ומגישים.
בתיאבון!!