מצרכים
8 שיני שום
צרור טימין טרי
צרור טימין טרי
כפית מלח גס
2 כפיות שמן זית
2 כפיות שמן זית
כפית חומץ בן יין
1 ק"ג צלעות טלה בחתיכה אחת.
1 ק"ג צלעות טלה בחתיכה אחת.
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 230 מעלות, וממתינים כ 15 דקות עד שהחום עולה.
שמים את כל המרכיבים (חוץ מהצלעות כמובן) במעבד מזון ומפעילים עד לקבלת תערובת אחידה. מורחים בנדיבות על הבשר.
שמים את הצלעות בטרייגר, עם הצד השומני כלפי מטה כ 20 דקות.
הופכים כך שהצד השומני כלפני מעלה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות נוספות, עד לחום פנימי של 65-72 מעלות.
מוציאים מהטרייגר, נותנים לו לנוח כ 10 דקות.
פורסים ומגישים.
בתיאבון!!