מצרכים
הוראות הכנה
כשמוכנים להתחיל את הבישול- להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. לסגור את המכסה.
לתבל את שני צדדי הפרוסות במלח ופלפל. להניח את הסטייקים על הרשת ל 20-30 דקות. ככל שתעשנו יותר זמן טעם העשן יהיה חזק יותר. לא לתת לטמפרטורה הפנימית לעלות מעל 50 מעלות בשום אופן!
להסיר את הסטייקים מהטרייגר ולהניח על קרש. להעלות את הטמפרטורה של הטרייגר לחום הכי גבוה ולהמתין לפחות 15 דקות כדי שהטרייגר יתחמם והרשתות יתחממו. ככל שהרשתות יתחממו הצריבה של הסטייק תהיה טובה יותר.
להחזיר את הסטייקים לטרייגר ולצרוב כשלוש דקות על כל צד, הטמפרטורה הפנימית תהיה 52 מעלות בשביל סטייק רייר, ו 57 מעלות במידת עשיה של מדיום רייר.
להוציא את הסטייק מהטרייגר ולתת לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה
בתיאבון!!