מצרכים
500 גרם קוביות גדולות של נקניק או פסטרמה איכותיים
3 כוסות אורז מלא מבושל או קינואה מבושלת
2 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות
3 כוסות אורז מלא מבושל או קינואה מבושלת
2 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות
2 כפות רוזמרין טרי קצוץ
1 בצל יבש חתוך לקוביות
1 כף תערובת תיבול קייג'ון
1 בצל יבש חתוך לקוביות
1 כף תערובת תיבול קייג'ון
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כוסות ציר עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כוסות ציר עוף
הוראות הכנה
מדליקים מראש את הטרייגר על חום של 150 מעלות.
שמים את קוביות הנקניק בתבנית ומכניסים לטרייגר כ 10 דקות עד שהם מתבשלים.
מוציאים את התבנית מהטרייגר. מוסיפים לתוכה את שאר המצרכים, ומערבבים.
מכסים ומחזירים לטרייגר ל 45 דקות.
אפשר להסיר את הכיסוי ב 10 הדקות האחרונות כדי לקבל טעם יותר מעושן (אבל ייתכן שיהיה צורך בהוספת עוד נוזלים).
מוציאים ומגישים.
בתיאבון!