מצרכים
2 סלקים בינוניים- קלופים ופרוסים דק.
8-10 חתיכות של פייקון טלה
1/4 כוס בוטנים, פקאן או אגוזי מלך קלופים
8-10 חתיכות של פייקון טלה
1/4 כוס בוטנים, פקאן או אגוזי מלך קלופים
2 אגסים פרוסים
2 אבוקדו חתוכים לקוביות
2 אבוקדו חתוכים לקוביות
1 ראש חסה או עלי תרד שטופים וחתוכים
1/4 כוס רוטב ויניגרט
1/4 כוס רוטב ויניגרט
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 220 מעלות וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום של הטרייגר עולה.
מסדרים את הסלק על תבנית אפייה בשכבה אחידה. מעל לסלק מסדרים פרוסות של פייקון.
שמים את התבנית בתוך הטרייגר כ 25 דקות, מערבבים, וממשיכים לאפות עוד כ 15 דקות עד שהפייקון נהיה קריספי.
מוסיפים את האגוזים לתבנית, ומשאירים בטרייגר 5 דקות נוספות.
מוציאים את התבנית מהטרייגר. בעזרת כף מוציאים את האגוזים ומניחים אותם על נייר מגבת כדי לייבש אותם ללא הנוזלים (הנוזלים ייספגו בנייר).
כשהפייקון מתקרר, חותכים אותו לחתיכות קטנות יותר (זה אמור להיות קראנצ'י).
שמים בצלחת הגשה את עלי החסה, ומעליהם את הסלק, האגסים, האבוקדו, הסלק, האגוזים והפייקון. מוזגים רוטב ויניגרט מעל, ומגישים.
בתיאבון!!