מצרכים
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה
3 כפות חמאה מומסת
2 כפות שמן זית
3 כפות חמאה מומסת
2 כפות שמן זית
2 כפות זרעי חרדל
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 220 מעלות וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום של הטרייגר עולה.
שוטפים את תפוחי האדמה, מייבשים, ושמים בקערה. מוזגים לקערה את החמאה והשמן ומערבבים. שופכים את תפוחי האדמה לתוך תבנית אפייה שטוחה, ומסדרים בשכבה אחידה. מפזרים מעל את זרעי החרדל. מתבלים במלח ופלפל.
מכניסים את התבנית לתוך הטרייגר ואופים עד שתפוחי האדמה רכים מבפנים והעור נהיה קריספי.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה, מקשטים עם עירית ופטרוזיליה ומגישים.
בתיאבון!!