מצרכים
1 סלק אדום גדול
1 סלק צהוב גדול
דלורית בינונית
בטטה
1 סלק צהוב גדול
דלורית בינונית
בטטה
גזר לבן גדול
1 גזר גדול
1 בצל אדום גדול
8 שיני שום
3 כפות טימין טרי קצוץ
1 גזר גדול
1 בצל אדום גדול
8 שיני שום
3 כפות טימין טרי קצוץ
מקל קינמון
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות דבש
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות דבש
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 250 מעלות.
שוטפים, מקלפים וחותכים את כל הירקות לקוביות.
מערבבים את הירקות עם שיני שום שלמות, טימין, שמן זית ומקל קינמון.
שמים נייר אפייה בתבנית שטוחה, ומסדרים עליהם את הירקות בשכבה אחת אחידה. מפזרים עליהם מלח ופלפל לפי הטעם.
שמים את התבנית בטרייגר כ 45 דקות, עד למידת ריכוך רצויה.
מוציאים מהטרייגר, מעבירים לכלי הגשה, מזלפים מעט דבש מעל ומגישים.
בתיאבון!!