מצרכים
3 עגבניות בשלות
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית סוכר
1/4 כפית סוכר
1/2 כפית טימין או בזיליקום
שמן זית
שמן זית
הוראות הכנה
מסדרים נייר אפייה בתבנית שטוחה
מדליקים את את הטרייגר על 105 מעלות.
חותכים את העגבניות לפרוסות עבות
מערבבים מלח, פלפל,סוכר, טימין או בזיליקום ושמן זית בקערה
טובלים כל פרוסת עגבנייה בקערה ומסדרים על נייר האפייה שבתבנית.
שמים את התבנית בטרייגר ומעשנים כ 3 שעות, עד שהעגבניות מפסיקות להפריש נוזלים, והקליפה מתכווצת.
מוציאים מהגריל, מסדרים יפה על צלחת ומגישים
בתיאבון!!