מצרכים
בצק פיצה:
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1/2 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כוס מים חמימים
1/4 כוס שמן זית
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1/2 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כוס מים חמימים
1/4 כוס שמן זית
תוספות:
1/4 כוס שמנת חמוצה
1/4 כוס גבינת ריקוטה
מלח ופלפל לפי הטעם
עירית קצוצה
סלמון מעושן (אפשר לקנות, או להשתמש בשאריות סלמון)
צלפים
שמן זית
1/4 כוס שמנת חמוצה
1/4 כוס גבינת ריקוטה
מלח ופלפל לפי הטעם
עירית קצוצה
סלמון מעושן (אפשר לקנות, או להשתמש בשאריות סלמון)
צלפים
שמן זית
הוראות הכנה
מכינים את הבצק:
מערבבים את הרכיבים של הבצק במיקסר עם וו לישה במשך 10 דקות עד שנוצר כדור בצק. משמנים את הכדור והקערה, מכסים ומניחים להתפחה כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו (ביום קריר אפשר לשים בתנור על 40 מעלות).
מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום עולה.
מרדדים את הבצק.
שמים את הבצק ישירות על רשת הטרייגר כ 3-5 דקות על כל צד. הבצק מוכן כאשר הוא שחום וקל להרמה. מוציאים מהטרייגר.
מורחים על הבצק את השמנת החמוצה, ואז את גבינת הריקוטה. לאחר מכן מפזרים את שאר התוספות לפי הטעם ומגישים.
בתיאבון!!