שניצל

קושי:

2/5

זמן הכנה:

20 דקות

זמן בישול במעשנה:

20 דקות

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

צפוח

מצרכים

חזה עוף פרוס לשניצל
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן
1/2 כוס קמח
2 ביצים
פירורי לחם
תערובת תבלינים של טרייגר
2 לימונים חצויים

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 240 מעלות וממתינים עם מכסה סגור עד שהחום עולה.
בינתיים מכינים את השניצל:
מתבלים את החזה הפרוס במלח ופלפל לפי הטעם.
מכינים 3 קערות:
קערה 1: קמח ותערובת תבלינים של טרייגר לפי הטעם
קערה 2: ביצים טרופות
קערה 3: פירורי לחם
משמנים תבנית אפייה.
טובלים כל שניצל בקערות לפי הסדר, ודואגים שהוא מצופה בכל הציפויים מכל הכיוונים.
מסדרים את השניצל בשכבה אחת בתבנית.
שמים את התבנית בטרייגר שחומם מראש.
ליד התבנית, שמים את הלימונים החצויים ישירות על הרשת, עם הצד הפרוס כלפי מטה.
מבשלים כ 15 דקות, עד שהחום הפנימי של השניצל מגיע ל 72 מעלות. (אפשר להפוך פעם אחת באמצע הבישול, בזהירות שהפירורים לא ייפלו).
מוציאים ומגישים עם הלימון.

בתיאבון!!!