מתכון למעשנה, נתח קצבים מעושן

קושי:

1/5

זמן הכנה:

30 שניות

זמן בישול במעשנה:

שעה

מס מנות:

2-4

שבבי עץ לעישון:

תפוח

מצרכים

נתח קצבים
פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מתבלים את בעדינות את הבשר מכל הכיוונים. לא להוסיף מלח, זה נתח שכבר מלוח.
מעשנים את הבשר בטרייגר שחומם מראש על חום של 75 מעלות, כעשרים דקות.
מוציאים את הנתח ומעלים את הטמפרטורה ל 230 מעלות. ממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום יעלה.
מחזירים לטרייגר וצורבים כ 2-3 דקות על כל צד.
מוציאים, פורסים נגד הסיבים ומגישים.
בתיאבון!!