מעשנת בשר של Traeger Grills – קניה חכמה!

שלום לכם, קוראים לי יוגב עמר ואני קרניבור מושבע. משרת בקבע בצה”ל בתפקידי לחימה ומכור לעץ. השנה יצאתי לשנת לימודים לתואר שני והכנתי רשימת חלומות אותם עליי להגשים בזמן הקצוב שניתן לי מחוץ למערכת הצבאית.
אחת ממשאלותיי הגדולות הייתה לרכוש מעשנה איכותית כזו שתגלם בתוכה חיבור בין אהבתי הגדולה לעץ ולבשר. וכך היה, קראתי על עשרות חברות ומעשנות, עם עץ, בלי עץ, עם מכסה, בלי מכסה, גדולות, קטנות, בינוניות ועוד…
עד שראיתי את מעשנת הבשר הביתית של Traeger Grills, הייתה זו אהבה ממבט ראשון…, אני חייב לציין.
ביום הבחירות האחרון הקדשתי זמן מיוחד, אספתי את האישה והילד לרכב, ויצאנו לרכוש את מעשנת הבשר של טרייגר. נרגש וחייכן נהגתי לחנות…

המסע האישי שלי ושל מעשנת הבשר שלי

המזל האיר לי פנים ובחנות נשארה החתיכה האחרונה שחיכתה במיוחד בשבילי, מעשנת בשר מדגם PRO 575.
לא דמיינתי שאאלץ לעבור מסע חתחתים ולפרק את המעשנה לגורמים כדי להכניס אותה בדרך מקורית לרכב. הגעתי הביתה ונעזרתי באחי כדי להוציא את מעשנת הבשר שבקושי רב יצאה מהרכב הפרטי שלי. העלנו אותה 2 קומות ברגל ולמחרת היום, נרגש ושמח, מיהרתי להרכיב אותה.
ביום שישי האחרון – השתנו חיי, כאב לילד קטן בן שנה וחמישה חודשים. בתקופה כה לחוצה בבית לא האמנתי שכל כך קל להכין ארוחה.
שלפתי מהמקפיא נתח פיקניה עסיסי שקניתי במיוחד לאירוע, עיסיתי אותו טוב טוב בשמן זית אבל אז נזכרתי שאין לי תיבול מתאים! מהר אלתרתי כפנתר, פיזרתי על נתח הבשר פילדלפיה קראסט ואמרתי לעצמי כמה חבל שלא רכשתי את קופסאות התבלינים לעל האש כשהייתי בחנות.
אחרי שהמעשנה התחממה ומלאה את האוויר בארומת עצים מהתערובת המועדפת עליי תערובת שבבי עץ לעישון נוסח טקסס, הספקתי להרדים את הילד, לנקות את המטבח ולעזור לאישה לבשל…
בינתיים, במעשנה… נצלה לו קסם, נתח בשר עסיסי ומעושן.
לאחר שעתיים וחצי של עישון בשר, יצא הפלא החוצה… הניחוח, הארומה, העסיסיות והטעם… אוההה, הטעם המעולה של נתח בשר המעושן במעשנה ביתית קטנה – התענגתי על נתח הבשר, כמו שלא התענגתי הרבה מאוד זמן על בשר…
הבחירה שלי לרכוש מעשנת בשר של טרייגר, הייתה מבחינתי טבעית.

קהילות עישון בשר יוצרות קרבה קולינרית גם בזמן ריחוק מהקורונה

אני חושב שבעולם בו אנשים מתבודדים והופכים להיות מרוחקים האחד מן השני (מחוסר ברירה, תודות לווירוס הארור קורונה), טוב שיש טכנולוגיה שבה התפתחה לה קהילה שמצליחה ליצור קירבה, חום, עצים, שיחה טובה ואהבת בשר.
את קהילות חובבי הבשר המעושן תמצאו בפייסבוק, יש גם קבוצת וואצאפ מקסימה של טרייגריסטים שאני חבר בה, והדובדבן שבקצפת, מפגשי זום בעידן הקורונה. כל הקהילות האלו יוצרות תחושה של שייכות מיוחדת – קבוצת אנשים בעלי תחום עניין אהוב ומשותף – בחסות אש העצים ניתן להרגיש כמעט בישיבה מסביב למדורה, אנשים טובים שתמיד יחלקו איתך טיפים – איזה ראב הוא הטעים ביותר? על איזה שק שבבי עץ לעישון הם ממליצים? איזה סוגי בשר אפשר לעשן? ואפילו איך אומרים מעשנת בשר או מעשנה?

מעשנת בשר של Traeger Grills – בחירה נכונה!

מעבר לחוויית הקנייה המאוד כיפית שהייתה לי סביב רכישת המעשנה וההנאה המרובה שאני מפיק ממנה, יש סביבי את חברת טרייגר גריל וצוות העובדים המסור שלהם. אני נמצא בסביבה תומכת עם מוצר מעולה ושירות לקוחות עוטף ובלתי מתפשר.
כך גם הרגשתי כאשר הדלקתי את המעשנה בפעם הראשונה ולא הצלחתי להפעיל את פונקציית השליטה בטמפרטורה דרך הטלפון – מיד צלצלתי לשירות הלקוחות וענה לי בחור גיבור בשם עידו שאף חזר אליי כמה פעמים לראות שהסתדרתי ואני מבסוט ומאושר מהמוצר.
אני לא זוכר מאיזה מוצר חווית הקנייה שלי הייתה כל כך שלמה בחוויתה, החל מההעמסה בחנות, דרך הצלייה הראשונה, התמיכה הטכנית, הטיפים וקהילת הטרייגר.

לא נותר לי אלא לאחל לכולנו בריאות מלאה, ושתעשו את מה שאתם אוהבים באמת!
אני רוצה להודות עמוקות לחברת טרייגר על השיתוף, היצירתיות, האטרקטיביות והתשוקה כלפי פיתוח הקהילה בארץ ולכל המשוגעים לטובה העוסקים בדבר ומוציאים את כל האירועים וסדנאות הזום לפועל. אין כמוכם.
תודה לך traeger המסע שלנו רק התחיל, שמחות רבות וטעמים רבים עוד לפנינו – לעולם לא תצעדי לבד.
רק בריאות ובשורות טובות.
יוגב

מעוניינים גם אתם להתפוצץ מטעמים? השאירו פרטים ונחזור אליכם...