מצרכים
בצק עלים מרודד מופשר
1/4 כוס סוכר
כפית קינמון
400 גר' גבינת ריקוטה
1/2 כוס אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
כף ליקר גראן מרנייה (ליקר תפוזים)
קורט מלח
גרידה מקליפה של לימון אחד
הוראות הכנה
מערבבים את כל מרכיבי המלית במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה. שמים בינתיים במקרר.
מכינים את הבסיסים:
מערבבים את הקינמון עם הסוכר בקערה קטנה. פותחים את בצק העלים על משטח נקי ומפזרים עליו את תערובת הסוכר והקינמון. קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן של עוגיות. את העיגולים מסדרים בתוך תבנית של מאפינס.
מדליקים את הטרייגר על 200 מעלות, וממתינים עם מכסה סגור עד שהחום יעלה.
שמים את תבנית המאפינס בתוך הטרייגר כ 10 דקות עד שמקבלים גוון חום-זהב (כדאי לסובב את התבנית פעם אחת כדי לקבל אפייה אחידה).
מוציאים את התבנית מהטרייגר ומשאירים בחוץ עד שיצטנן.
שמים את המלית בתוך שקית זילוף, חותכים את הקצה של השקית ומזלפים לתוך כל קנולי.
לקישוט- מפזרים מעל קצת אבקת סוכר בעזרת מסננת.
ומגישים
בתיאבון!!
* זמני הבישול עשויים להשתנות על פי גודל הנתח ומידת השיוש שלו.