מצרכים
½ ק"ג שקדים קלופים
1-2 כפות זמן זית
1-2 כפות זמן זית
2 כפיות סוכר, סילאן או סירופ מייפל
תבלינים לפי טעם: מלח, שום, פפריקה, פלפל שחור, אבקת בצל, אורגנו, טימין
הוראות הכנה
להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. לכוון את הטמפרטורה ל 148 מעלות ולסגור את המכסה. להמתין 10-15 דקות כדי שהחום יעלה.
בקערה בינונית לשים את השקדים עם 1-2 כפות שמן זית ולערבב עד שהשקדים מצופים מכל הכיוונים. לשים קצת תבלינים לפי טעם ולערבב שוב. להעביר את השקדים לתוך תבנית ולסדר אותם בשכבה אחת אחידה.
לצלות את השקדים בתוך הטרייגר בערך 30 דקות ומידי פעם לערבב. להוציא את התבנית מהטרייגר ולהמתין לפני ההגשה עד שהשקדים מקררים.
לאחסן בקופסא עם מכסה המאפשר סגירה הרמטית.
בתיאבון!!