מצרכים
בטטה
דלעת
קישוא
דלעת
קישוא
עגבנייה
בצל אדום
בצל אדום
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
מחממים מראש את הטרייגר על 190-220 מעלות.
פורסים את הירקות בעובי חצי ס"מ. מסדרים את הבטטה, הבצל, הקישוא והדלעת בתבנית. מברישים קלות את הירקות בשמן זית, ומפזרים עליהם מלח ופלפל לפי טעם.
מכניסים את התבנית עם הירקות לתוך הטרייגר ל 20 דקות, והופכים אותם פעם אחת תוך כדי צליה. מוסיפים את העגבניות ל 5 הדקות האחרונות.
מוציאים ומגישים
בתיאבון!!!