מצרכים
לעראייס
600 ג' בשר טחון עם לפחות 40% שומן
בצל קצוץ דק
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
מלח
פלפל
בהרט
חצאי פיתות
600 ג' בשר טחון עם לפחות 40% שומן
בצל קצוץ דק
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
מלח
פלפל
בהרט
חצאי פיתות
לטחינה:
כוס טחינה
כוס מים קרים
מיץ מחצי לימון
כף עמבה
חצי כפית כורכום
מלח לפי הטעם
כוס טחינה
כוס מים קרים
מיץ מחצי לימון
כף עמבה
חצי כפית כורכום
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה
מכינים את הקבבים: שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת ל-8 חלקים שווים.
ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת הבשר. דוחסים היטב כדי יישארו קצוות ריקים. מזלפים שמן זית על הפיתות מכל הכיוונים ומורחים במברשת.
מחממים את הטרייגר לחום 85 מעלות. שמים את הפיתות על הרשת ומבשלים כשעתיים, עד שהחום הפנימי מגיע ל 60 מעלות.
מוציאים, מסדרים על צלחת הגשה, מקשטים עם טחינה עמבה ומגישים מיד.
בתיאבון!!