מתכון למעשנת בשר, מתכוני סלטים – אספרגוס וגזר

קושי:

2/5

זמן הכנה:

10 דקות

זמן בישול במעשנה:

20 דקות

מס מנות:

4-6 סועדים

שבבי עץ לעישון:

אלמון

מצרכים

1 חב' אספרגוס לקצץ את הקצוות
1/2 ק"ג גזר
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
מלח
גרידת לימון

הוראות הכנה

רחצו את הירקות במים קרים וסדרו אותם אחד על יד השני בתבנית. טפטפו על האספרגוס שמן זית ומלח. טפטפו על הגזר דבש ומלח.

הדליקו את הטרייגר על smoke והשאירו את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. כוונו את הטמפרטורה ל 176 מעלות וסגרו את המכסה. המתינו 10 דקות כדי שהחום יעלה.

​הכניסו את האספרגוס והגזר עם התבנית לתוך הטרייגר למשך 15 עד 20 דקות, עד מידת הבישול הרצויה.

​פזרו את קליפת הלימון המגורדת מעל לאספרגוס.

​בתיאבון!!