מצרכים
1 חב' אספרגוס לקצץ את הקצוות
1/2 ק"ג גזר
1/2 ק"ג גזר
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
2 כפות שמן זית
מלח
גרידת לימון
גרידת לימון
הוראות הכנה
רחצו את הירקות במים קרים וסדרו אותם אחד על יד השני בתבנית. טפטפו על האספרגוס שמן זית ומלח. טפטפו על הגזר דבש ומלח.
הדליקו את הטרייגר על smoke והשאירו את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. כוונו את הטמפרטורה ל 176 מעלות וסגרו את המכסה. המתינו 10 דקות כדי שהחום יעלה.
הכניסו את האספרגוס והגזר עם התבנית לתוך הטרייגר למשך 15 עד 20 דקות, עד מידת הבישול הרצויה.
פזרו את קליפת הלימון המגורדת מעל לאספרגוס.
בתיאבון!!