מצרכים
3/4 כוס סוכר דמררה
1/2 כוס רוטב סויה
1/4 כוס מיץ אננס (לא חובה)
1/2 כוס רוטב סויה
1/4 כוס מיץ אננס (לא חובה)
1/4 כוס מים
1/8 כוס שמן
שן שום גדולה כתושה
1/8 כוס שמן
שן שום גדולה כתושה
קילו אנטריקוט חתוך לקוביות בגודל 2X2 ס"מ
שיפודים
שיפודים
הוראות הכנה
מערבבים בקערה סוכר, רוטב סויה, מיץ אננס, מים, שמן ושן שום כתושה. מוסיפים את הבשר לקערה, מכסים ומעבירים למקרר למרינדה ל 24 שעות.
מוציאים את הבשר מהמרינדה ומנערים כדי להפטר משארית הנוזלים. מסדרים את הבשר על שיפודים.
מדליקים את הטרייגר על החום הכי גבוהה וסוגרים את המכסה. ממתינים 10 דקות כדי שהחום יעלה.
מסדרים את השיפודים בתוך הטרייגר וסוגרים את המכסה. משאירים בתוך הטרייגר עד שהבשר מוכן, בערך 3 דקות על כל צד.
בתיאבון!!!