מתכון למעשנת בשר, מתכוני סלטים – כרוב בבירה

קושי:

1/5

זמן הכנה:

5 דקות

זמן בישול במעשנה:

50 דקות

מס מנות:

4-6 סועדים

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

2 ראשי כרוב
כף שמן זית
כפית מלח גס מעושן
כפית פלפל שחור גרוס
פחית בירה גינס 

הוראות הכנה

נקו את ראשי הכרוב, חתכו ל 4 רבעים והסירו את הליבה. פזרו מעל שמן זית, מלח ופלפל ועסו לתוך הכרוב.

הדליקו את הטרייגר על smoke והשאירו את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. העלו את הטמפרטורה ל 80 וסגרו את המכסה. המתינו 10-15 דקות עד שהחום יעלה.

הניחו את הכרוב על הרשת וסגרו את המכסה. עשנו את הכרוב במשך 15-20 דקות. הסירו את הכרוב מהטרייגר ופרסו לפרוסות עבות.
הניחו את הכרוב בתוך מחבת ברזל יצוקה, ומזגו את הבירה על הכרוב. העלו את הטמפרטורה של הטרייגר ל 190 מעלות. הכניסו את המחבת עם הכרוב והבירה לתוך הטרייגר ובשלו כחצי שעה, או עד שהכרוב מתרכך.

הצעת הגשה: להגיש כתוספת לקורנביף

בתיאבון!!!