מצרכים
2 ראשי כרוב
כף שמן זית
כף שמן זית
כפית מלח גס מעושן
כפית פלפל שחור גרוס
כפית פלפל שחור גרוס
פחית בירה גינס
הוראות הכנה
נקו את ראשי הכרוב, חתכו ל 4 רבעים והסירו את הליבה. פזרו מעל שמן זית, מלח ופלפל ועסו לתוך הכרוב.
הדליקו את הטרייגר על smoke והשאירו את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. העלו את הטמפרטורה ל 80 וסגרו את המכסה. המתינו 10-15 דקות עד שהחום יעלה.
הניחו את הכרוב על הרשת וסגרו את המכסה. עשנו את הכרוב במשך 15-20 דקות. הסירו את הכרוב מהטרייגר ופרסו לפרוסות עבות.
הניחו את הכרוב בתוך מחבת ברזל יצוקה, ומזגו את הבירה על הכרוב. העלו את הטמפרטורה של הטרייגר ל 190 מעלות. הכניסו את המחבת עם הכרוב והבירה לתוך הטרייגר ובשלו כחצי שעה, או עד שהכרוב מתרכך.
הצעת הגשה: להגיש כתוספת לקורנביף
בתיאבון!!!