מצרכים
1/2 1 כוסות ציר בקר
2 כפות אבקת שום
2 כפות פפריקה
2 כפיות צ'ילי גרוס
1/3 כוס פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
הדליקו את הטרייגר על smoke והשאירו את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. כוונו את הטמפרטורה על 107 מעלות (בטימברליין כוונו על super smoke). השאירו את המכסה סגור והמתינו לפחות 10 דקות עד שהטרייגר יתחמם.
בינתיים, הסירו את השומן העודף מהבשר. השאירו שכבת שומן של כחצי ס"מ.
ערבבו בקערה את כל התבלינים ותבלו את הבשר בנדיבות מכל הצדדים. הניחו את הבריסקט בתוך הטרייגר, ישירות על הרשת, כאשר הצד עם השומן כלפי מטה. המתינו עד שהחום הפנימי יגיע ל 72 מעלות (בערך 4-5 שעות).
הוציאו את הבריסקט מהטרייגר. עטפו בנייר כסף והשאירו פתח. מזגו לתוך הפתח את ציר הבקר ואטמו. החזירו את הבריסקט לתוך הטרייגר והמשיכו לבשל עד שהחום הפנימי יגיע ל 92 מעלות (לפחות עוד 4 שעות).
הוציאו את הבריסקט והמתינו 30 דקות. פרסו לרוחב הסיבים והגישו.
בתיאבון!!!